Table of Content

Lirik Pingal Happy Asmara

Lirik Pingal Happy Asmara


Piye sing jelaske karo wong tuo
Wes nglakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegodo tresno karo wong liyo

Nglali kowe sing tau omong dewe
Nglakoni tresno tekan tuo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esok mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Mbengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut ndalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih dikekep wong liyo
Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan ra doyan mangan nek ra mbok dulang

Ibarat esok mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Mbengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut ndalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan ra doyan mangan nek ra mbok dulang
Ra jenak dolan ra doyan mangan nek ra mbok dulang
Hoo-oo-oo

Posting Komentar